Εταιρεία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2012 ως ιδέα έχοντας μία κεντρική αποστολή, να προσφέρει στην μεταβαλλόμενη Ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα λογισμικού, τεχνολογίες αιχμής, να αναβαθμίσει το υπάρχον τοπίο της αγοράς και να αυξήσει την αξία των εταιρειών που θα μας εμπιστευθούνε. Με συστηματική εργασία με πλάνο και στόχο δημιουργήσαμε την εταιρεία μας λίγο καιρό αργότερα.

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης της Seldi Group, τοποθετήσαμε όλη μας την ενέργεια στην δημιουργία καινοτόμων λύσεων για διάφορους κλάδους επιχειρήσεων και δημιουργήσαμε ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων. Τα περισσότερα από αυτά τα έργα αφορούσαν πρατήρια καυσίμων και καταστημάτων λιανικής. Η απήχηση ήτανε μεγάλη και η αρχική επιτυχία μας ακολουθεί. Συνεχίσαμε με την δημιουργία εξειδικευμένων συστημάτων για κρεοπωλεία και για καταστήματα εστίασης. Δώσαμε έμφαση στην τοποθέτηση και αναβάθμιση του εξοπλισμού που παρέχουμε και εμπορευόμαστε, με στόχο την αξιοπιστία και την βελτίωση των συστημάτων μας, κάτι που συνεχίζουμε να κάνουμε, ώστε οι πελάτες να προμηθεύονται την νεότερη δυνατόν τεχνολογία.

Το 2020 παρά το αρνητικό τοπίο της αγοράς, αποφασίσαμε να επενδύσουμε ακόμα περισσότερο στην δημιουργία νέων προϊόντων και συστημάτων καθώς και στην υποστήριξη των πελατών μας προσλαμβάνοντας νέους ανθρώπους με άριστη εκπαίδευση και εμπειρία. Ως Seldi Group πιστεύουμε στη διαρκεί ανάπτυξη, τη δική μας αλλά και των πελατών μας και δεν εφησυχαζόμαστε ποτέ. Έχουμε ως νοοτροπία την εξεύρεση λύσεων σε κάθε επίπεδο και σε κάθε σημείο.