Κατασκευή εφαρμογών

Δημιουργούμε εξειδικευμένες εφαρμογές εργαλεία για την επιχείρηση σας

Κατασκευάζουμε εξειδικευμένες εφαρμογές (Custom Applications) για τους πελάτες μας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η ομάδα ανάπτυξης λογισμικού της Seldi Group ακολουθεί όλες τις διαδικασίες από την καταγραφή των απαιτήσεων μέχρι την τελική παράδοση και εγκατάσταση του έργου και είναι συνεχώς δίπλα σας με συνεχή υποστήριξη. Μία εφαρμογή δίχως συντήρηση και αναβάθμιση άλλωστε σύντομα καταλήγει να μη χρησιμοποιείται και να εγκαταλείπεται καθώς οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν. Ως Seldi Group είμαστε δίπλα σας συνεχώς, ώστε να παρέχουμε νέες αναβαθμίσεις όταν χρειαστούν ώστε οι εφαρμογές να λειτουργούν πάντα σύμφωνα με τις νέες ανάγκες σας, με άρτια υποστήριξη και ταχύτητα.

Οι εξειδικευμένες εφαρμογές τρέχουν σε ένα και μόνο υπολογιστικό περιβάλλον. Για εφαρμογές που τρέχουν παράλληλα σε πολλά περιβάλλοντα μέσω του διαδικτύου δείτε εδώ: Κατασκευή εφαρμογών Cloud

Σχεδιασμός

Χρησιμοποιούμε πάντα μοντέρνες τεχνολογίες και μοντέρνο σχεδιασμό ώστε η εφαρμογή να είναι συμβατή με το περιβάλλον στο οποίο θα εγκατασταθεί. Ακολουθούμε όλα τα βήματα, από την ανάλυση των απαιτήσεων της εφαρμογής το σχεδιασμό του περιβάλλοντος, ανάπτυξη του κώδικα και δοκιμή ώστε να πετύχουμε άριστο αποτέλεσμα για τις δικές σας πραγματικές ανάγκες.

Αξιοπιστία

Όπως σε όλες τις τεχνολογίες η αξιοπιστία είναι πολύ σημαντική. Αξιοπιστία σημαίνει η εφαρμογή να λειτουργεί σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, χωρίς απροσδόκητες διακοπές στην χρήση της, απώλεια δεδομένων και καθυστερήσεις. Δοκιμάζουμε τις εφαρμογές μας σε κάθε στάδιο ανάπτυξης τους ώστε να σιγουρευτούμε ότι το λογισμικό μας λειτουργεί άριστα.

Υποστήριξη

Μία εφαρμογή για επαγγελματίες δεν έχει μέλλον δίχως την κατάλληλη υποστήριξη. Γι’ αυτό τον λόγο παρέχουμε υποστήριξη και είμαστε δίπλα σας από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας ώστε να παρέχουμε λύσεις, να έχουμε το κατάλληλο feedback και να προχωράμε στις κατάλληλες αναβαθμίσεις ώστε η εφαρμογή να συμβαδίζει με τις νέες ανάγκες σας.

Ασφάλεια

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια της εφαρμογής σας από κλοπή και απώλεια δεδομένων. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα backup, κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα ασφαλείας για την μέγιστη ασφάλεια και δοκιμάζουμε κάθε εφαρμογή σε πιθανές απειλές κατά την περίοδο ανάπτυξη της που μπορεί να προκύψουν μεταγενέστερα στο πραγματικό περιβάλλον.