Κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργούμε εξειδικευμένες ιστοσελίδες εργαλεία για την επιχείρηση σας

Η εταιρεία μας με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών και ιστοσελίδων, αναλαμβάνει τη σχεδίαση και υλοποίηση εξειδικευμένων ιστοσελίδων που στοχεύουν στην επίλυση προβλημάτων σχετικά με τη διαχείριση και την προώθηση της επιχείρησης σας. Δεν κατασκευάζουμε απλά διαφημιστικές ιστοσελίδες, αλλά εξειδικευμένες ιστοσελίδες οι οποίες είναι εργαλεία για επαγγελματίες.

Η ομάδα προγραμματιστών μας αναλαμβάνει την συνολική ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας, σαν να είναι μία μοναδική εφαρμογή εξ ολοκλήρου από την αρχή (Custom design) και με βάση τις δικές σας πραγματικές ανάγκες. Εναρμονισμένη με τις νεότερες τεχνολογίες και με στόχο να μπορεί να αναβαθμίζεται μελλοντικά συνεχώς και με εύκολο τρόπο, ώστε να μην δαπανάτε άσκοπα πόρους.

Responsive Design

Χρησιμοποιούμε πάντα μοντέρνες τεχνολογίες και μοντέρνο σχεδιασμό ώστε η ιστοσελίδα να είναι συμβατή σε όλες τις νέες συσκευές και να εμφανίζεται σε όλες τις διαστάσεις οθονών, γνωστό και ως Responsive design. Με μία Responsive σχεδίαση το περιβάλλον της διαδικτυακής εφαρμογής – ιστοσελίδας αλλάζει με τέτοιο τρόπο ώστε να εμφανίζεται σωστά αλλά και να είναι ευανάγνωστη σε κάθε συσκευή. Ανάλογα με το μέγεθος και την ανάλυση της κάθε συσκευής, γίνεται αναδιάταξη στα στοιχεία της εφαρμογής, με τέτοιο τρόπο όπου ο χρήστης έχει την καλύτερη δυνατή πλοήγηση.

Ταχύτητα

Όπως σε όλες τις τεχνολογίες η άμεση απόκριση είναι σημαντική για τους χρήστες αλλά ακόμα πιο σημαντική για εφαρμογές και ιστοσελίδες εμπορικού χαρακτήρα. Κατασκευάζουμε πάντα με τέτοιο τρόπο τις ιστοσελίδες ώστε να πετυχαίνουμε άριστες επιδόσεις. Χρησιμοποιούμε τελευταίες εκδόσεις γλωσσών προγραμματισμού, φιλοξενούμε τις ιστοσελίδες σε ισχυρούς Servers, αλλά εκμεταλλευόμαστε και τεχνολογίες caching, με σκοπό τη μέγιστη απόκριση μίας ιστοσελίδας.

SEO

Το SEO είναι μία σημαντική λεπτομέρεια την οποία εφαρμόζουμε στις ιστοσελίδες των πελατών μας και αυξάνει την επισκεψιμότητα θεαματικά. Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης  αρχικά περιλαμβάνει από τον εμπλουτισμό με περιεχόμενο όπως είναι το κείμενο και οι φωτογραφίες, μέχρι περισσότερο σύνθετες λειτουργίες όπως είναι τα πρωτόκολλα ασφαλείας, ώστε η ιστοσελίδα σας να βγαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται στις μηχανές αναζήτησης (Google, Bing κλπ.).

Ασφάλεια

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια της διαδικτυακής εφαρμογής σας καθώς οι κυβερνοεπιθέσεις και η κλοπή δεδομένων διαρκώς αυξάνονται στο χώρο του διαδικτύου. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε νέους ταχύτατους & αναβαθμιζόμενους Servers με αυτοματοποιημένα backup, κρυπτογράφηση και πρωτόκολλα ασφαλείας, για την μέγιστη ασφάλεια αλλά και την άριστη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.